Kuntojaosto

Urheilukoulu

keskiviikkoisin 3.10.2018 - 24.4.2019 klo 17:30–18:30

Virpiniemen liikuntaopiston salissa

(paitsi koululaisten lomaviikot ja Itsenäisyyspäivän aatto)

Urheilukoulu on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille n. esikouluiästä alkaen. Alkavalla kaudella Veikkojen käytössä on koko Virpiniemen liikuntaopiston sali, mikä mahdollistaa esi- ja alakoululaisten liikunnan salin kahdella lohkolla ja n. esiteini-ikäisistä varttuneempiin yhdellä lohkolla, joka erotetaan verholla. Toimintaa pyöritetään kolmen vetäjän toimesta (kaksi esi- ja alakoululaisille ja yksi varttuneemmille). Varttuneempien ryhmä voi myös kelin ja ryhmän toiveiden mukaan liikkua ulkona, jolloin nuoremmat saavat koko liikuntaopiston salin käyttöönsä.

Vetäjinä Urheilukoulussa jatkavat Heidi Kamutta, Tanja Jaakola, Maria Virpi ja Jari Metso. Uusina vetäjinä aloittavat Toni Nieminen ja Fia Lindholm ja tarvittaessa mm. Sakari Harju, Erkki Kumpula tai muita seuran urheilijoita ja valmentajia. Urheilukoulussa liikutaan monen eri lajin parissa joten myös ohjaajat edustavat monia eri lajeja.

Urheilukoulu voi olla vaihtoehto- tai täydennysharjoitus seuran lumilajien harrastajille tai kesäkauden jatkumo talvikaudella yleisurheilijoille…

Erityisesti toivomme, että myös lasten vanhemmat osallistuisivat aktiivisesti nyt heille mahdollistuneeseen liikuntahetkeen.

Urheilukoulu on ilmainen Haukiputaan Veikkojen jäsenille.

TERVETULOA!

Tiedustelut: Erkki Kumpula, 0400682790 erkki.o.kumpula@gmail.com

 

Kuntolentis 2018-2019:

Hyvän tuulen lentopalloa:

- kaudella ei ole salivuoroa
- kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Lauriin hyvissä ajoin viimeistään maaliskuun alkuun mennessä, jotta voidaan varata sali kaudelle 2019-2020

Tiedustelut: Lauri Oikarinen, 050 464 0805 /  lapandieros[at]saunalahti.fi ja Ilkka Marjamaa, 040 085 5861

 

Tervetuloa mukaan!