FORGOT YOUR DETAILS?

Jaostot

Haukiputaan Veikkojen toiminta perustuu neljään jaostoon: hiihtojaostoon, judojaostoon, yleisurheilujaostoon ja kuntojaostoon. Näiden jaostojen sisällä voit harrastaa mm. hiihtoa, mäkihyppyä, judoa, yleisurheilua, koripalloa tai jumppaa. Jokaisella jaostolla on omat vetäjänsä ja lajivalikoima, joita harjoitetaan eri tiloissa.

Hiihtojaosto

Hiihto

Murtomaahiihto tarjoaa harrastajilleen monipuolista harjoitetta kropalle jo pieninä annoksian aloittaen talvikaudella.

Jotta hiihdosta saisi vielä innostavamman talvikauden kunnon ylläpitomuodon, siihen tarjoaa Haukiputaan Veikkojen tarjoamat oheiset hiihtoharjoitukset ja -koulut oivan mahdollisuuden.

Mäkihyppy

Mäkihyppy on rohkeiden ihmisten vaativa urheilulaji. Mäkihypyn harrastaminen kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Veikkojen mäkikoulun nuorin osallistuja on ollut vain 5-vuotias. Virpiniemen hyppyrimäet palvelevat hyppääjiä kesät ja talvet. Ympärivuotisessa käytössä on tällä hetkellä vain K 38 mäki.

Aloittaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä seuraamme!

Judojaosto

Judo on maailman levinnein ja harrastajamääriltään suurin kamppailulaji ja se kehittää tasapuolisesti kestävyyttä, voimaa, nopeutta, notkeutta sekä tasapainoa ja ketteryyttä. Haukiputaan Veikot järjestää harjoituksia kahdelle eri ryhmälle Teollisuustie 1:ssä Sanminan vieressä.

Yleisurheilujaosto

Yleisurheilujaosto järjestää paljon toimintaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille.

Kuntojaosto

Kuntojaosto järjestää paljon toimintaa eri-ikäisille kuntoilijoille vauvasta vaariin. Sen toimintaan kuuluu muun muassa ukkojumppa ja erilaiset urheilukoulut ja valmennusryhmät.

TOP