Nuori, nappaa kesäduuni!

20.3.2019

Haukiputaan Veikot ry etsii kesälle 2019 innokkaita ja liikkuvia nuoria lasten liikuntakerhon ohjaajiksi.

Haukiputaan Veikot ry etsii kesälle 2019 innokkaita ja liikkuvia 15-17-vuotiaita nuoria lasten liikuntakerhon ohjaajiksi. Lasten liikuntakerhossa lapset ovat 4 – 8v. Liikuntakerho on kerran viikossa 3.6.-30.8.2019 klo 17.30 -19.00 (ajankohta tarkentuu kun kaupunki on jakanut vuorot) Haukiputaan urheilukentällä. Liikuntakerhossa on paikalla aina aikuinen vastuullisena henkilönä.

Lasten liikuntakerho perustuu leikkeihin ja sen varjolla tekemiseen. Juostaan, hypitään, heitetään…kaikkea mahdollista liikkumisen muotoa. Pääasia, että liikutaan riemulla ja lasten ehdoilla.

Työssä vastaat lasten treenien vetämisestä ja tuntien suunnittelusta. Toimit muutaman muun nuoren ohjaajan kanssa yhteistyössä. Työhön kuuluu myös Haukiputaan Veikkojen järjestämien kesäkisojen toimitsijatehtävät ja Veikkojen yhteystyökumppaneiden tapahtumissa avustaminen. Urheilutausta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Käy täyttämässä hakemus joko OPn sivulla tai tee itsestäsi lyhyt kuvaus, miksi juuri sinä olisit sopiva lasten liikunnanohjaaja ja laita hakemus tulemaan 18.4.2019 mennessä sähköpostilla hauveyu@gmail.com.

Palkkaus: 400 EUR (Kesätyöseteli vaaditaan mikäli et tule valituksi OPn tuella paikkaan)
Työ alkaa: Kesäkuun alussa
Työ päättyy: Elokuun loppuun
Työn kesto: n. 2h / vko, kokonaistuntimäärä 60 h.
Työaika: osa-aikatyö 17.30 -19.00

Yhteystiedot:

Mikko Remsu / hauveyu@gmail.com