Marjo Sjögren valittiin Suomen Aikuisurheiluliitto ry:n hallitukseen

30.11.2018

Vantaan Clarion hotellissa lauantaina 24.11.2018 pidetyssä syyskokouksessa valittiin valtakunnallisen SAUL ry:n kolmen erovuoroisen jäsenen tilalle yksi uusi jäsen, joka on Haukiputaan Veikkoja edustava Marjo Sjögren. Erovuoroisista jatkavat edelleen hallituksessa Raimo Koskela Turusta ja Arto Miikkulainen Riihimäeltä. SAUL ry:n hallituksessa jatkavat v. 2019 myös Tapio Lindroos Tampereelta, Hannu Rautopuro Nummelasta, Pekka Sivula Seinäjoelta ja Vesa Lappalainen Helsingistä. Pohjois-Suomea hallituksessa aiemmin edustanut Kuivasjärven Auran Tuula Siekkinen ei asettunut enää ehdolle. SAUL ry:n toiminnanjohtajana on Oki Vuonoranta.

Marjo Sjögren, 51-v,  on edustanut Haukiputaan Veikkoja 40 vuoden ajan. Yleisurheilussa hän on toiminut seuran urheilijana juniorista aikuisurheiluun saakka, ohjaajana lasten ja aikuisten yu-kouluissa, seuran varapuheenjohtajana (1 v) puheenjohtajana (4 v) ja sihteerinä (5 v) sekä yleisurheilutoiminnan vetäjänä n. 10 v. ajan.

 

Marjo on toiminut myös useiden isompien urheilukilpailujen heittojen lajijohtajana Oulun Pyrinnön järjestämissä kisoissa, mm. Kalevan kisat, Tähtikisat, 14 - 15 v SM-kisat, Nuorten SM-ottelut jne.

 

SAUL ry on valtakunnallinen urheilun kattojärjestö, johon kuuluu noin 370 urheiluseuraa Suomessa. Järjestö koordinoi +30 ikäisten SM-kisoja yleisurheilussa, hiihdossa ja luistelussa sekä osallistuu kansainväliseen aikuisurheilun kilpailutoimintaan.

 

Lisätietoja Suomen Aikuisurheiluliitto ry:n toiminnasta löytyy osoitteesta www.saul.fi