Lasten YU-koulu on tältä kesältä päättynyt.

10.9.2018

Kesätyössä Veikkojen Yleisurheilukoulussa

Kesätyömme alkoi toukokuun lopussa ja päättyi nyt syyskuun alussa. Meitä kesätyöläisiä oli alun alkaen neljä, mutta yksi joutui lopettamaan elokuussa paikkakunnalta muuton vuoksi. Ohjaajina toimivat siis Fia Lindholm, Aleksandra Komulainen, Seppo Koivisto sekä Matilda Koivuranta.

Kesätyö koostui yleisurheilutreeneistä, jotka olivat joka torstai. Treenien lisäksi työn kuvaan kuului myös toimitsijana oleminen viisissä eri kisoissa. Kolmet niistä olivat lasten, yhdet aikuisten ja yhdet kehitysvammaisten kilpailut Kempeleessä. Kesätyöhön kuului myös SUL:in yleisurheilu sääntökoulutus sekä talkoot Halpa Hallilla.

Treeneissä me ohjaajat, pyrimme ohjeistamaan lapsille mahdollisimman monien lajien perustekniikat. Lajeina oli mm. Pituushyppy, turbo keihäs, pallonheitto, aitajuoksu sekä korkeushyppy. Lisäksi treenit koostuivat mukavista leikeistä sekä yhdessäolosta.

Kaiken kaikkiaan kesätyö oli todella antoisa. Lapset olivat reippaita ja oppivat helposti uudet asiat. Tästä on hyvä jatkaa Virpiniemeen, jossa Urheilukoulu polkaistaan käyntiin 3.10. klo 1730.

kesätyöläisten puolesta

Fia Lindholm