HauVen aikuisille ja junioreille tarkoitettu juoksuryhmä aloittaa treenit Ouluhallissa lokakuun loppupuolella

2.10.2017

Nina Komun ja Arto Öljymäen toista vuotta vetämä matalan kynnyksen juoksuryhmä harjoittelee Ouluhallissa lähinnä pitkän matkan juoksua yhdestä kahteen kertaan viikossa lokakuun loppupuolelta lähtien.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan talven pakkasista mukavaan seuraan treenaamaan omien tavoitteittesi ja kuntosi mukaan vaikkapa jotakin juoksutapahtumaa silmällä pitäen tai vain omaa kuntoa kohottamaan. Samalla saat vinkkejä kestävyysharjoitteluun liittyen pidempään juoksua treenanneilta harjoituskavereilta. Yksin juokseminen voi joskus tuntua tylsältä, mutta hyvässä seurassa on helppo taivaltaa.

 

HauVen juoksuryhmään pääset mukaan ilmoittamalla kiinnostuksesi Nina Komulle sähköpostitse komunina[at]gmail.com tai puh. 050 565 0316. Nina ilmoittaa, milloin treenit Ouluhallissa alkavat lokakuun loppupuolella.

 

Juoksuryhmään pääsemiseksi, sinun tulee liittyä seuran jäseneksi ellet vielä ole. Vuoden harjoitusmaksukin on hyvin edullinen 40 euroa, joka tilitetään HauVen yleisurheilujaoston tilille (sisältää myös Ouluhallin sisäänpääsymaksun juoksuryhmän jäsenenä). Jäsenmaksut (15 euroa / v yli 15 v tai perhejäsenmaksu 30 euroa / v) maksetaan pääseuran tilille. Molemmat tilinumerot löytyvät yleisurheilujaoston sivuilta.

 

Mikäli olisit kiinnostunut juoksemaan myös virallisia ratakilpailuja, yleisurheilujaosto lunastaa kilpailulisenssin sinulle.

 

Tervetuloa mukaan!