Uusi lasten ja nuorten urheilukerho aloittaa - harjoitukset keskiviikkoisin 4.10.2017 alkaen klo 17.30 Virpiniemen liikuntaopistossa

1.10.2017

Urheilukerhon tarkoitus on olla lajista riippumaton eli kaikkien lajien harrastajat, lajia vielä hakevat tai muuten vaan liikuntaharrastuksesta kiinnostuneet voivat tulla mukaan. Kutsumme mukaan siis kaikkia jo Veikkojen toiminnassa mukana olevia lajiryhmistä riippumatta sekä aivan uutta harrastusta etsiviä lapsia ja nuoria! Samalla vanhemmillekin järjestyy viikon liikuntatuokio!

Tavoitteenamme on innostaa jatkuvaan liikuntaan myös ilman varsinaista lajivalintaa, tukemaan lajivalintaa tai tukemaan jo valitun lajin kehitysta monipuolisen liikunnan avulla.

 

Jaamme ryhmän tarvittaessa iän mukaan kahteen osaan, jossa toisessa ovat lapset n. 4 - 9 v (ryhmä 1.) ja toisessa yli 10-v lapset, nuoret ja myös lasten vanhemmat (ryhmä 2.) voivat osallistua toimintaan.

 

Nuorten ja aikuisten ryhmälle voidaan tarjota myös sääolosuhteiden salliessa ja osallistujien niin halutessa ulkoharjoitteita yhtä aikaa lasten ollessa salissa.

 

Seuran puolesta mukana on aina vähintään kaksi ohjaajaa, jotka edustavat eri lajeja.

Vetäjäringissä ovat mukana mm. Heidi Kamutta (ent. Hannula), Tanja Jaakola, Anniina Mursu, Sakari Harju, Maria Virpi, Jari Metso, Päivi Parttimaa, Veera Salminen, Erkki Kumpula jne.

 

Tervetuloa mukaan ensitapaamiseen Virpiniemen liikuntaopistolla ke 4.10.2017 klo 17.30 - 18.30. Mukana ovat kaikki ohjaustyössä tulevan kauden aikana toimivat.

Seuran puheenjohtaja Erkki Kumpula kertoo paikan päällä tarkemmin ryhmän toiminnasta.

 

Tällaisia koko perheen harrastusmahdollisuuksia on toistaiseksi vähän tarjolla, joten tervetuloa mukaan liikunnalliseen joukkoomme!