yleisurheilu

Toukokuu - syyskuu 2018

Lasten Kesän 2018 yleisurheilukoulu 4-8-vuotiaille järjestetään 31.5. - 6.9.2018 Haukiputaan keskusurheilukentällä.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä sivun alalaidassa oleva ilmoittautumislomake.

Lapset pääsevät kokemaan liikunnan riemua nuorten ohjaajien mukana kerran viikossa. Yleisurheilukoulussa harjoitellaan perusliikuntataitoja ja yhdessäoloa sekä tutustutaan yleisurheilulajeihin ohjaajien opastamana. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa torstaisin keskusurheilukentällä klo 17.45 - 19.00, paitsi 28.6. keskusurheilukentän lisäalueella.

Hinta:

40 €/kesä, sisältää harjoitukset 1 krt/vko, lasten kilpailut 3 krt kesän aikana, SUL yleisurheilulisenssin (sis. Ifin tapaturmavakuutuksen). Lisäksi seuran jäsenmaksu 5 € vuodelle 2018 (alle 16v) ellei jo maksettuna.

Tervetuloa!

 

Urheilukoulu Virpiniemessä on tältä keväältä päättynyt. Syksyllä jatketaan.

 

Aikuisten+  junioreiden yu-koulu kesä 2018

Treenit jatkuvat perjantaisin alkaen 11.5.2018 klo 18 Raatissa. Harjoituksissa treenataan eri yleisurheilulajien tekniikkaa monipuolisesti.

Tiedustelut: Marjo Sjögren, 0400 450 949

 

Aikuisten ja juniori-ikäisten juoksuryhmä (kestävyysjuoksu)

Nina Komu

hauveyu[at]gmail.com

 

Arto Öljymäki

arto.oljymaki(at)gmail.com

 

Ohjaajat Arto Öljymäki ja Nina Komu

 

Juoksukoulun treenit ja kisat.

 

Yu-koulun ja juoksuryhmän osallistumismaksu maksetaan tilille FI16 5740 7520 0444 61 /HauVe yu  (yleisurheilujaoston tili). Vuoden 2018 hinta on 40 euroa + seuran jäsenmaksu.

Huom! Seuran jäsenmaksut (5, 15 tai 30 euroa) maksetaan suoraan HauVen pääseuran tilille, joka löytyy yhteystiedot kohdasta. Sieltä löytyy myös kohdasta "Liity jäseneksi" täytettävä lomake, jolla voi ilmoittautua jäseneksi seuraamme. Ensi vuoden seuran jäsenmaksun saat silloin suoraan postitse/sähköpostitse kotiisi.

 

Lisätietoa Aikuisten ja junioreiden yu-koulusta: Marjo Sjögren 0400 450 949 tai marjo.sjogren[at]luukku.com

Lisätietoa Lasten yu-koulusta: Nina Komu, hauveyu[at]gmail.com.

Lisätietoa Juoksukoulusta: Nina Komu tai Arto Öljymäki

 

Kesällä on mahdollisuus osallistua myös pieniin seurakilpailuihin. Isommille on tarjolla mm. piirinmestaruus- ja sisulisäkisoja sekä muuta paikallista kilpailutoimintaa. Talvella on hallikisoja tarjolla. Kilpailutoimintaa on myös aikuisurheilijoille 30 - 95 v!

Jos haluat osallistua virallisiin yleisurheilukilpailuihin niin tarvitset SUL Yleisurheilulisenssin: ota yhteyttä hauveyu[at]gmail.com

Seuramme on myös Suomen Aikuisurheiluliiton jäsen (SAUL ry, entinen Suomen Veteraaniurheiluliitto ry), joten liittymällä seuramme jäseneksi, olet oikeutettu osallistumaan Aikuisurheiluliiton ja sen jäsenseurojen järjestämiin kisoihin. Aikuisurheilijamme kilpailevat kuitenkin kukin omalla kustannuksellaan.

 
*
*
*
*
*
*
 
 
 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.